Galleri med kattväggar

I det här galleriet finns bilder på olika kattväggar som jag monterat och konstruerat. Kattbalkonger har ett eget galleri. Fler bilder kommer att tillkomma alltefter.

*

Kattvägg i sovrummet hemma hos mig (Samuel) och min sambo. Väggen är en kombination av hyllplan och träbackar från IKEA, hängbro från något nätbaserat företag, egendesignad kattholk och egendesignad klätterpinne (ja, jag gör sådana saker också).

*

Jag monterade en färdig kattvägg hos en kund. Hon beställde den på någon näthandel och den kom som nio delar i ett större paket. Jag skruvade ihop och skruvade upp på väggen. Det tog ingen längre tid och både kunden och hennes katter är mycket nöjda med resultatet. Efter att bilderna här nedanför togs har jag återkommit till kunden och hjälpt henne med att hänga upp tavlor och annat, så det ser inte lika öde ut som jag kan tycka att det gör på de här bilderna…