Om mig

Jag heter Samuel Trygger, jag har en träbåtbyggarutbildning och har under många år till och från arbetat med olika former av snickerier. Jag och min sambo har fyra katter och eftersom vi bor i ett vanligt hyreshus i Malmö så vill vi inte att våra katter ska springa lösa utomhus. Och vi vill verkligen inte att de ska riskera att ramla ner från vår balkong.

Foto: Katthjälpen i Malmö.

Jag tänker att du som läser det här inte heller vill att din(a) katt(er) ska ramla ner från balkongen, men att du inte har kunskap, utrustning eller tid att säkra den. Vilken tur då att jag finns.

Jag kattsäkrar och kattanpassar* balkonger och altaner, dörrar och fönster, trädgårdar och annat som kan tänkas behöva kattsäkras. Jag mäter det du vill få säkrat och gör en skiss eller ritning baserat på tillgänglig yta och andra förutsättningar samt dina önskemål. Sedan snickrar jag.

Och om du inte har en balkong eller altan att erbjuda dina katter så kan jag naturligtvis hjälpa till med att designa, konstruera och montera stimulerande kattväggar inomhus. Eller montera kattväggar som du köpt från någon butik.

Om anpassning i form av hyllor, katthus, gömslen, hängbroar, ramper, grenar, plastväxter, riktiga växter, balkonglådor, balkonggolv, etc, önskas så gör jag naturligtvis med glädje även detta.

Kattsäkring, anpassning, samt montage av kattväggar är RUT-berättigade.

—–

* Kattanpassning kan naturligtvis ses som ”husdjursanpassning” om du hellre vill det. Mitt fokus är att göra det omöjligt för valfritt husdjur att lyckas rymma från eller ramla ut från en balkong, en altan, eller motsvarande.