Dags att kattsäkra fler balkonger…

Igår var jag och tittade på en balkong och den ska jag kattsäkra 7/7. Det blir en extra enkel, platt, konstruktion med ståltrådsförstärkt kattnät från Trixie. Balkongens ägarinna har ännu inte någon katt, men avser att adoptera en från ett katthem inom kort så hon vill ha allt förberett. Det är fint, tycker jag.

Och idag var jag och tittade på en annan balkong och den ska jag kattsäkra 6/7. Fastighetsägare är MKB och tydligen insisterar de på att det kattnät som används ska vara transparent, så de som bor i lägenheten har köpt, och installerat (lite halvdant) transparent kattnät. Mitt uppdrag är primärt att bygga en bättre ställning för nätet och att montera nätet på ett bra vis. Det gör jag naturligtvis med glädje.

(Bilden som illustrerar inlägget är inte en av de aktuella balkongerna utan en annan balkong som med stor sannolikhet också blir av inom en nära framtid.)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *